fbpx
Ale!

“Lempeä lepo on kuin henkäys tunturin tuulessa. Unen erämaassa on helppo hengittää itsensä uneen. Tunturi tarjoaa kauniin näköalan unta kaipaavalle. Sitä miettiessä mieli rauhoittuu ja antaa levolle luvan tulla.”

Laadukkaaseen Tunturi jenkkisänky-pakettiin sisältyvät sänky, petauspatja ja jalkasarja(musta). Värinä meillä yksinoikeudella tunturiharmaa. Petauspatjaksi voit valita joko paksun (n.70mm) vaahtomuovipetauspatjan tai viskoelastisen, muovautuvan petauspatjan.

Sängyssä on korkea ja tukeva massiivipuusta valmistettu alarunko ja muhkea 250:llä (m²) teräsjousella vahvistettu välipatja.

Petauspatjan päällinen on helppo irrottaa ja on vesipestävissä 60 C asteessa. Suosittelemme petauspatjan päälle erillistä petauspatjan suojaa.

Viimeistele Tunturi-vuode vuoteen mukaisesti verhoillulla päädyllä (myydään erikseen).

Runko- ja jousistotakuu 10v.

Kotimainen Avainlippu tuote!

Unico

Tunturi jenkkisänky

990,00 1 090,00 

Poista

Muita tuotteita

Tunturikaluste Tunturisänky

Tunturi – meän oman sänky

Lempeä lepo on kuin henkäys tunturin tuulessa. Unen erämaassa on helppo hengittää itsensä uneen. Tunturi tarjoaa kauniin näköalan unta kaipaavalle. Sitä miettiessä mieli rauhoittuu ja antaa levolle luvan tulla. 

Tunturi-sänky on meille yksinoikeudella tehty sänkymalli, josta läytyy eri kokoja ja sekä perinteisiä että myös moottoroituja. 

Tule liikkeeseen paikan päälle

Valtatie 49
99100 Kittilä
044-983 4704
[email protected]

Palvelemme:
ma – pe 10 – 17
la 10 -13