fbpx
Kotimaisen, laadukkaan petauspatjan vaihtoehdot:

Profiloitu vaahtomuovi:

Vaahtomuovi on kestävä ja napakka pehmuste. Profiloinnin ansiosta materiaali on hengittävä ja erittäin ilmava.

Kokonaisvahvuus n. 70 mm.

Relax:

Relax on muhkea ja pehmeä petauspatja, jolla viimeistelet vuoteeseesi ylellisen pintapehmeyden. Tuotteen sisuspehmusteena on

profiloitu kimmovaahto-erikoispehmuste. Kokonaisvahvuus n. 90 mm.

Memory:

Memory Soft on pehmeä painoon ja lämpöön reagoiva viskoelastinen erikoispehmuste. Pehmuste vähentää pintapaineen tunnetta.

Memory Medium on jämäkkä painoon ja lämpöön reagoiva viskoelastinen erikoispehmuste. Pehmuste vähentää pintapaineen tunnetta.

Kokonaisvahvuus n. 80 mm.

SuperSoft:

SuperSoft on muhkea erikoispehmuste, joka tukee vartaloa ja tasaa pintapainetta. Sopii erityisen hyvin pintapehmeyttä arvostavalle nukkujalle.

Kokonaisvahvuus n. 80 mm.

Ultralux:

Karelia Ultralux -petauspatja on mallistomme ylellisin petauspatja, jonka erittäin laadukas verhoilumateriaali yhdessä paksun vanukerroksen ja kimmovaahdon kanssa antaa yksilöllisen nukkumiskokemuksen. Karelia Ultralux -petauspatjan verhoilu on heftattu kiinni petauspatjaan ja pehmustemateriaali on ylellinen ympärivanutettu SuperSoft-kimmovaahto. Kokonaisvahvuus n. 80 mm.

Lisätiedot

  • Unico-petauspatjat ovat varustettu laadukkaalla vetoketjuin suljettavalla päällisellä, joka parantaa patjan ilmavuutta. Kaikki päälliset ovat pestävissä 60 asteessa lukuunottamatta Ultralux-petauspatjan päällistä, joka ei ole irroitettavissa.
  • Suosittelemme käyttämään erillistä petauspatjan suojaa.

Saatavilla olevat petauspatjaleveydet: 80cm, 90cm, 120 cm, 140 cm, 160cm, 180 cm

Certipur-sertifiointi:

Tuotteessa käytetylle vaahtomuoville on myönnetty allergiavapaista ainesosista ja pölyämättömyydestä todistava kansainvälinen Certipur-sertifikaatti.

Unico

Scandic Karelia petauspatjat

152,00 848,00 

Poista

Muita tuotteita

Tunturikaluste Tunturisänky

Tunturi – meän oman sänky

Lempeä lepo on kuin henkäys tunturin tuulessa. Unen erämaassa on helppo hengittää itsensä uneen. Tunturi tarjoaa kauniin näköalan unta kaipaavalle. Sitä miettiessä mieli rauhoittuu ja antaa levolle luvan tulla. 

Tunturi-sänky on meille yksinoikeudella tehty sänkymalli, josta läytyy eri kokoja ja sekä perinteisiä että myös moottoroituja. 

Tule liikkeeseen paikan päälle

Valtatie 49
99100 Kittilä
044-983 4704
[email protected]

Palvelemme:
ma – pe 10 – 17
la 10 -13